Büyükşehir ailesi Kocayayla’da buluştu

Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen personel pikniği, 20 bini aşkın kişinin katılımıyla Kocayayla’da şenlik havasında yapıldı.

Büyükşehir ailesi Kocayayla’da buluştu

Personele moral vermek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen piknik, bu yıl da binlerce Büyükşehir ve bağlı şirket ailesini bir araya getirdi. Keles’e bağlı Kocayayla’da gerçekleştirilen pikniğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, Büyükşehir bürokratları ve davetliler katıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın Türkiye ve dünyaya örnek çalışmalar gerçekleştirmeye devam ettiğini ifade ederek, bunda en büyük payın çalışanlara ait olduğunu söyledi. Bursa’nın hayata geçirdiği projelerle Türkiye ve dünyaya örnek olduğunu ifade eden Altepe, Bütünşehir Yasası devreye alınır alınmaz Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Bursa Tarım AŞ’yi hizmete aldıklarını kaydetti. Altepe, “Yetkilerin Büyükşehir’de toplanmasıyla birlikte tam bir yatırım seferberliği başlattık. Her yerde Bursa dile getirilir oldu. Tarımda da üretimde de tarihi ve kültürel mirasta da Bursa var. Sahillerde, Uludağ’da, her bir bölgede faaliyet var. Tüm yaylalar, alanlar düzenleniyor. Her köşede göletler, sulama tesisleri yapılıyor. Hepsi Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin katkısıyla oluyor. Onu yapan işte bu kadrolar. Sizlerle gurur duyuyoruz. Daha yapacak çok işimiz var” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X