Büyükşehir, Altıntaş’a değer katıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya İlçesi Altıntaş Mahallesi’nin önemli ihtiyaçlarından olan düğün salonu, sağlık ocağı ve muhtarlığın da bulunduğu tesisi bölgeye kazandırdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çalışmaların tamamlandığı yapının aç

Büyükşehir, Altıntaş’a değer katıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı her alanda bir marka haline getirmek amacıyla yürütülen faaliyetleri, tüm ilçelerde devam ediyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya İlçesi’nin Altıntaş Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan düğün salonu, sağlık ocağı ve muhtarlığın bulunduğu yapı, bölgeye kazandırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Altıntaş’ta yapılan tesiste incelemelerde bulundu.

 

Modern tesis

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezinin yanı sıra ilçelerdeki faaliyetlerine de aralıksız devam ettiğini belirterek, “Mudanya’nın Altıntaş Mahallesi’nde, bölge halkının önemli bir ihtiyacı çözüme kavuştu. Daha önce harabe halinde bir okul binasının bulunduğu 2500 metrekarelik arsada güzel bir tesis oluşturduk. Bu tesiste yaklaşık 500 metrekare taban alanına iki katlı bir bina yapıldı. Burada sosyal aktivitelerin, düğün ve nişan gibi cemiyetlerin yapılabileceği güzel bir düğün salonu oluşturuldu. Aynı binada sağlık ocağı ve muhtarlık da bulunacak” diye konuştu.

Başkan Altepe, bahçe düzenlemesi ve spor aletlerinin bulunduğu alanıyla modern yapının Altıntaş’a değer katacağını söyledi. Altepe, artık tamamlanma aşamasına gelen ve kısa süre sonra açılışının yapılacağı tesis için 2 milyon TL civarında harcama yapıldığını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X