Büyükşehir Ata’ya koştu!

Bursa ekibi, Ankara’da gerçekleştirilen 79. Büyük Atatürk Koşusu’nda bayanlarda takım halinde birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Büyükşehir Ata’ya koştu!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 95. yıldönümü sebebiyle haftasonunda organize edilen 79. Büyük Atatürk Koşusu’nda bayanlarda Büyükşehir belediyesporlu atletler fırtına gibi esti. Bursa’da yapılan yarışta takım halinde birincilik kürsüsüne çıkan yeşil beyazlı ekibin sporcuları Ankara’da da zirveyi kaptırmadı. Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen organizasyon Dikmen Keklik Pınarı’nda başlayıp TCDD Ankara Garı önünde sona ererken, erkeklerde 29:07′lik derecesiyle Etiyopyalı Wendmageng Seid Egiso, kadınlarda ise 4 dakika 32 saniyede finişe ilk ulaşan Büyükşehir Belediyesporlu Sabahat Akpınar birinci oldu.

KÜRSÜYE AMBARGO

Büyük heyecanın yaşandığı yarışlarda bayanlarda Bursa ekibinden Sabahat Akpınar’ın birincilik kürsüsüne çıkmasının yanı sıra Büyükşehir Belediyespor bayanlarda takım halinde birinci olmayı başardı. 10.8 kilometrelik yarışta Bursa ekibinden Fatma Hacıköyle 35.37’lik derecesiyle dördüncü sırada yer alırken, Duygu Boyan 35.59’la 5 ve Ekin Esra Kalır da 36.29’luk derecesiyle 6. sırada yer aldı. Büyük Atatürk Koşusu’nda Büyükşehir Belediyespor’un ardından Beşiktaş ikinci ve Ankara Üniversitesi de 3. oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X