Büyükşehir avantaj arıyor

Yeşil beyazlılar, CEV Challenge Kupası yarıfinal ilk maçında bugün saat 18.00’de Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda Romanya’nın Bükreş takımını konuk edecek.

Büyükşehir avantaj arıyor

Voleybolda CEV Challenge Kupası’nda şampiyonuğa yürüyen Büyükşehir Belediyespor, bugün yarıfinal ilk maçında evinde CSM Bükreş’i ağırlayacak. 

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak karşılaşmayı Vasileios Vasileiadis-Bojan Bardic hakem ikilisi yönetecek. Geçtiğimiz sezon kupaya uzanarak Bursa’ya tarihi bir zafer yaşatan yeşil beyazlılar, aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.

RÖVANŞ PAZAR GÜNÜ

Bu sezon kupada Güney Kıbrıs ekibi Limassol, ardından Fransız temsilcisi Nantes ve Belçika’dan Asterix Kieldrecht’i geçerek adını yarıfinale yazdıran Bursa ekibi, bu turda da Romanya temsilcisi Bükreş karşısında final arayacak. Rakibiyle ilk maçını bugün yapacak olan Büyükşehir Belediyespor, 13 Mart Pazar günü Romanya’da TSİ 18.00’de başlayacak rövanşta ise adını finale yazdırmaya çalışacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X