Büyükşehir Avrupa arenasında

Bu sezon zirveye çıkmak isteyen Bursa ekibi, Fransa’nın ALCL TT Grand-Quevily takımıyla mücadele edecek.

Büyükşehir Avrupa arenasında

Geçtiğimiz sezon Avrupa Masa Tenisi Federasyonları Birliği (ETTU) Cup’ta şampiyonluğu finalde kaçıran yeşil beyazlılar, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçına bugün çıkıyor.

 

Masatenisinde geçtiğimiz yıl ETTU Cup’ta final oynama başarısı gösteren ve şampiyonluğu kılpayı kaçıran Büyükşehir Belediyespor Kadın masatenisi takımı, bu yıl da Avrupa’da zirveye çıkmak istiyor. Yeni sezonda Türkiye’yi Avrupa Masa Tenisi Federasyonları Birliği (ETTU) Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Bursa ekibi, ilk sınavını bugün Fransa’nın ALCL TT Grand-Quevily karşısında verecek. Geçtiğimiz yıl ETTU Cup yarıfinalinde iki maçta da yendiği rakibiyle Fethiye Spor Kompleksi’nde karşılaşacak yeşil beyazlılar, rakibinden rövanşı vermek istemiyor.

 

RANDEVU 16.00’DA FETHİYE’DE

Melek Hu, Yu Mengyu, Aleksandara Privalova ve Simay Kukalçeken’li kadrosuyla galibiyet arayacak Büyükşehir Belediyespor’un yeni sezonda Avrupa’daki ilk sınavı saat 16.00’da başlayacak. ETTU Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda mücadele edecek olan Bursa ekibi, 28 Ekim’de Macaristan deplasmanında Szekszard AC, 25 Kasım’da yine deplasmanda Fransız ALCL TT Grand Qouevily takımı ile karşılaşacak. Büyükşehirli raketler son maçında ise Bursa’da 2 Aralık’ta Szekszard AC ile karşılaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X