Büyükşehir ‘Avrupa’ için koşacak

1-2 Şubat’ta Madrid’de yapılacak Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda Bursalı atletler Türkiye’yi temsil edecek.

Büyükşehir ‘Avrupa’ için koşacak

TOLGA ÖZTAŞ

1-2 Şubat tarihlerinde İspanya’nın Madrid şehrinde gerçekleştirilecek 2015 Avrupa Genç Kızlar Kros Şampiyonası’na katılacak Bursa Büyükşehir Belediyespor atletleri gözünü şampiyonluğa dikti. 2013 yılında ilk defa katıldığı organizasyonda ikinci, 2014 yılında ise üçüncü olan Bursa ekibinde Sümeyye Erol, Ekin Esra Kalır, Bahar Atalay, Kübra Yemişli ve Halenur Atak ile yarışacak.

Sporcularımıza inanıyoruz!

Atletizm Şube Sorumlusu Muzaffer Karadeniz, başarıya aç olduklarını belirterek, ‘Son iki yıldır Türkiye’de takımımız önemli başarılar kazandı. Türkiye’deki kulüplerimiz atletizm branşına önemli yatırımlar yapıyor. Arkadaşlarımız çok iyi hazırlanıyorlar, bizler de onların çalışmalarını, hırslarını ve armaya bağlılıklarını gördükçe şampiyonluk hedefine ulaşacaklarına daha çok inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Çıtamızı yükselecek!

Atletizm Baş Antrenörü İshak Kaya da, ‘Bu sene sezonu büyük bayanlarda ikinci, genç bayanlarda ise birinci bitirdik. Üç yıldır üst üste Avrupa Kulüpler Şampiyonası’na katılıyoruz, iki yıldır kupayla dönüyoruz. Bu sene 3. yılımız ve yine kupa ile dönmeyi hedefliyoruz. Bu yıl 4000 metre bayanlarda takım halinde kupa kaldırdık. Böylelikle şampiyonaya katılmaya hak kazandık. Bundan sonra her yıl çıtamızı yükseltmemiz lazım’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X