Büyükşehir Avrupa sınavında

Bursa ekibi, ilk maçta 3-1 mağlup ettiği Romanya temsilcisi Stiinta Bacau ile bugün saat 18.00’de Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaşacak.

Büyükşehir Avrupa sınavında

Voleybolda CEV Challenge Kupası ilk tur rövanş maçında Büyükşehir Belediyespor, evinde Romanya temsilcisi Stiinta Bacau’yu konuk edecek. 

Deplasmanda oynadığı ilk maçta aldığı 3-1’lik galibiyetin avantajıyla rakibi karşısına çıkacak Bursa ekibi, evindeki mücadeleyi de kazanıp, adını üst tura yazdırmak istiyor. 2 sezon kupayı müzesine götüren, geçtiğimiz sezon ise final kapısında dönen yeşil beyazlılar, bu sezon yeniden şampiyonluk sevinci yaşamak isterken, saat 18.00’de başlayacak mücadelede taraftar desteğiyle tur biletini almak istiyor. 

 

Büyükşehir Belediyespor, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak karşılaşmada alacağı her türlü galibiyet ve 3-2’lik yenilgide adını üst tura yazdıracak. Romanya ekibinin 3-0 yada 3-1’lik galibiyetinde ise tur atlayan ekip 15 sayılık altın sette belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X