Büyükşehir Belediyesi Bozyazı’da İftar Yemeği Verdi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi’nin Bozyazı ilçesinde düzenlediği iftar yemeğinde orucunu vatandaşlarla…

Büyükşehir Belediyesi Bozyazı’da İftar Yemeği Verdi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi’nin Bozyazı ilçesinde düzenlediği iftar yemeğinde orucunu vatandaşlarla birlikte açtı. Büyükşehir Belediye’nin verdiği iftar yemeğine Bozyazı halkı yoğun ilgi gösterirken, Başkan Kocamaz da iftara gelen misafirlerle tek tek selamlaştı. İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Başkan Kocamaz, Ramazan ayının aidiyet duygusunu pekiştirerek, örf ve adetlerin devamının sağlaması, kültürün korunması ve insanların birleşmesinde önemli bir güç olduğunu vurguladı. Ramazan ayının Türkiye’de, Mersin’de ve tüm dünyada barışa, kardeşliğe ve sevgiye vesile olmasını dileyen Kocamaz, “Dünyada artık savaşlar bitsin, insanlar birbirine sevgiyle, hoşgörüyle yaklaşsın. Barış, huzur ve güven ortamı yeniden tesis edilsin. İnşallah bu duygular ile mübarek Ramazan ayının sizlere, ailelerinize, ilimize, ülkemize, milletimize ve tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. Kuran Tilaveti ile devam eden iftar programı, Konya semazen gösterisi ve Türk Halk Müziği sanatçısı Mahmut Tülek’in konseri ile sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X