Büyükşehir Belediyespor’dan uluslararası derece

Yurt içi ve yurtdışından 15 kulüp ve 300 sporcunun katılımıyla 10-12 Temmuz tarihlerinde DSİ İznik Kamp Eğitim Merkezi’nde yapılan “Bursa Büyükşehir Belediyesi 1. Yüzme Yaz Kupası” sona erdi.

Büyükşehir Belediyespor’dan uluslararası derece

Küçük kulaçların kıyasıya yarıştığı ve büyük heyecana sahne olan yarışlarda, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü takım halinde birinci olarak Bursa’yı onurlandırdı.

9-10 ve 11 yaş gruplarında, 100 metre serbest, 50 metre sırt üstü, 50 metre kelebek, 100 metre kurbağalama, 4×50 metre serbest bayrak kategorilerinde yarışan ve dereceye giren sporcular ödüllerini İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık’ın elinden aldı.

Tüm yaş grupları toplam puan sonuçlarına göre, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü şampiyonluk kupasını kaldırdı. Trabzon SK ikinci ve Bulgaristan temsilcisi Sandanski de üçüncü sırada yer aldı. Ödül töreninin ardından tüm sporcular havuza atlayarak başarıyı kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X