Büyükşehir çalışıyor

Bursa ekibi, Voleybol Sultanlar Ligi hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Büyükşehir çalışıyor

RECAİ UYSAL

Voleybol Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor’da yeni sezon hazırıkları sürüyor. Yeni sezonda da lig, Türkiye Kupası ve Avrupa’da başarılı olmak isteyen yeşil beyazlılar, yabancı oyuncularından yoksun çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde antrenmanlarını sürdüren Bursa ekibi, 25-31 Ağustos tarihleri arasında Çanakkele’de kamp yapacak. Ardından Bursa’ya dönecek Büyükşehir Belediyespor, 24 Eylül’de başlayacak Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası’nda Bulgaristan’dan Maritza, Rusya’dan Saratov, Seramiksan ve Nilüfer Belediyespor’la karşılaşacak.

İYİ BİR TAKIMIZ

2-7 Ekim tarihlerinde Bulgaristan’da düzenlenecek turnuvaya katılacak Bursa ekibinde yabancı oyuncular da bu kampta takıma dahil olacak. Çalışmaların iyi gittiğini belirten Başantrenör Angelo Verseci, “Herkes oldukça motive. Oyuncularımdan iyi dönüşler alıyorum. Kulüp olarak büyük düşünüyoruz. Çünkü biz de büyük bir kulübüz. Üst sıralar için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Zorlu bir sezon olacak. İyi oyuncularımız var. Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa’da en üst seviyeye çıkmak için çalışacağız” dedi.

Nikalina Bursaspor’a

2 sezon önce Büyükşehir Belediyespor altyapısına gelen ve geçtiğimiz sezon A Takım’da da yer alan Nikalina Bashnakova Bursaspor’a gidiyor. Genç oyuncunun Türk statüsüne alınamaması nedeniyle yeşil beyazlılar, başarılı oyuncuyu Bursaspor’a kiralama kararı aldı. Şu anda Büyükşehir Belediyespor’la antrenmanlara katılan Bashnakova, önümüzdeki günlerde Bursaspor kadrosuna katılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X