Büyükşehir çok mutlu: 3-0

Yeşil beyazlılar, Antalya’daki ikinci maçından galibiyetle ayrılmayı bildi. Klasman Grubu’nda ilk günü 1 puanla kapatan Bursa ekibi, Trabzon İdmanocağı’nı set vermeden geçti ve puanını 4’e çıkardı.

Büyükşehir çok mutlu: 3-0

Antalya’da devam eden Bayanlar Voleybol 1. Lig Klasman Grubu’nda Büyükşehir Belediyespor, ikinci maçında Trabzon İdmanocağı’nı 3-0 mağlup etmeyi başardı. İlk gün Sarıyer Belediyespor’a 3-2 mağlup olan ve 1 puan alan Bursa ekibi, Antalya Atatürk Spor Salonu’ndaki maçta etkili bir oyun sergiledi. Rakibi karşısında file önünde etkili olan yeşil beyazlılar, son bölümünde sıkıntı yaşadığı ilk seti 25-23 aldı. 

İLKYARI BİTİYOR

İkinci sette de etkili gözüken Bursa ekibi, rakibine 25-20 üstünlük sağladı ve rahatladı. Çift devreli lig usulüne göre yapılacak Klasman Grubu’ndaki iknic maçında Trabzon temsilcisi karşısında üçüncü sette de etkili gözüken Büyükşehir Belediyespor, bu seti de 25-20 alarak maçtan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Bursa ekibi bu sonuçla puanını 4’e çıkardı. Klasman Grubu’nda ilkyarının son maçında bugün saat 16.00’da Büyükşehir Belediyespor ile Nilüfer Belediyespor karşı karşıya gelecek.

SALON: Antalya Atatürk

HAKEMLER: Erol Akbulut (**) Cihat Fırıncıoğlu (**)

SETLER: 23-25, 20-25, 20-25

SÜRE: 80 dakika (27, 26, 27)

TRABZON İDMANOCAĞI: Tuğçe (**) Newcombe (**) Ergül (**) Pietersen (**) Wang (**) Duygu (**) (Necla-libero **, Cansu *, Damla *, Deniz *)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: İpek (**) Seda (**) Rivera (***) Milos (***) Meryem (***) Pena (**) (Aylin-libero **, Sedef-libero **, Duygu **, Birgül **, Selen **)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X