Büyükşehir çok mutlu: 3-0

Yeşil beyazlılar, son set haricinde zorlanmadığı maçtan da zaferle ayrılmayı bildi. Sarıyer Belediyespor’u deplasmanda set vermeden geçen Bursa ekibi, Sultanlar Ligi’ndeki çıkışını sürdürdü ve 8. maçında 6. galibiyetine imza attı.

Büyükşehir çok mutlu: 3-0

Voleybol Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde bu sezon muhteşem bir performans sergileyen Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Sarıyer Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek başarılı grafiğini sürdürdü. Bahçeköy Orman Fakültesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada oldukça üstün bir oyun sergileyen Bursa ekibi, rakibi karşısında ilk seti 25-17 almayı bildi. İkinci sette de file önünde etkili gözüken yeşil beyazlılar, rakibine şans tanımadı. 

SON SETİ DE ÇEVİRDİ

Karşılaşmanın ikinci setinde de rakibine 25-16 üstünlük sağlayan Büyükşehir Belediyespor, setlerde durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü sette rakip bloklar karşısında zorlanan Bursa ekibi, son bölüme geride girdi. 24-23 geriye düştüğü sette müthiş bir geri dönüşe imza atan yeşil beyazlılar, rakibine 27-25 üstünlük sağladı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Büyükşehir Belediyespor, bu sonuçla ligdeki 8. maçında 6. galibiyetini aldı ve zirve takibini sürdürdü.

Erkekler Voleybol 1. Ligi

Tofaş-Konya BB:    2-3

SETLER:    21-25, 25-20, 23-25, 25-21, 13-15

Türkiye Basketbol 2. Ligi

Adanaspor-Tofaş G.:    70-67

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X