Büyükşehir çok rahat: 3-0

Bursa ekibi, kendisi gibi play-off hesapları yapan Sarıyer Belediyespor engelini set vermeden geçti ve sıralamada rakibinin üstüne çıkmayı başardı.

Büyükşehir çok rahat: 3-0

RECAİ UYSAL

Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde Büyükşehir Belediyespor, kendisi gibi play-off mücadelesi veren Sarıyer Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek sıralamada rakibinin üstüne çıktı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada etkili bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, ilk seti 25-20 aldı. 

Karşılaşmanın ikinci setinde de etkili bir oyun sergileyen Bursa ekibi, son bölüme kadar üstünlüğünü korudu.

ENGEL OLAMADI

Sette 24-19 üstünlüğü yakalayan Büyükşehir Belediyespor, basit hatalar yapınca skorun 24-24’e gelmesine engel olamadı. 

Panik durumunu çabuk atlatan Bursa ekibi, rakibine 27-25 üstünlük sağlamayı bildi. 

Üçüncü sette rakibinin oyundan düşmesiyle iyice rahatlayan Büyükşehir Belediyespor, son bölümde yine basit hatalarla rakibine sayı kaptırmasına rağmen, seti 25-17, maçı da 3-0 kazandı.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Burhan İlhan, Aysim Erginay

SETLER: 25-20, 27-25, 25-17

SÜRE: 83 dakika (25, 32, 26)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Seda (***) Rivera (***) İpek (***) Pena (***) Meryem (***) Milos (***) (Sedef-libero ***, Aylin-libero ***, Duygu ***)

SARIYER BELEDİYESPOR: Melike (*) Melis (**) Arelya (*) Malasevic (**) Silie (**) Crimes (*) (Serpil-libero *, Aslıhan *, Hande *, Buse *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X