Büyükşehir çok rahat: 3-0

Yeşil beyazlılar, rakibini set vermeden geçti ve hedefe bir adım daha yaklaştı. Ligde ilk 5 sırayı hedefleyen Bursa ekibi, alt sıralarda yer alan rakibi karşısında maça istediği gibi başlayamasa da sonuca gitmeyi bildi ve üst üste 3. galibiyetini aldı.

Büyükşehir çok rahat: 3-0

RECAİ UYSAL

Voleybol Sultanlar Ligi’nde üst sıraları zorlayan Büyükşehir Belediyespor, evinde Sarıyer Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Ligde ve Avrupa’da hedefe emin adımlarla ilerleyen yeşil beyazlılar, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaştığı rakibini set vermeden geçmeyi bildi. Maça istediği gibi başlayamayan Bursa ekibi, üst üste hatalar yapınca rakibinin üstünlüğünü önleyemedi. Son bölüme 24-20 geride giren Büyükşehir Belediyespor, müthiş bir seri yakaladı ve rakibine 26-25 üstünlük sağladı.

SERİ YAKALADI

İkinci sette file önünde etkili gözüken yeşil beyazlılar, rakibine kolay hücum şansı tanımadı. Bu seti de 25-14 almayı bilen Bursa ekibi, durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü sete de istediği gibi başlayamayan Büyükşehir Belediyespor, ilk teknik molanın ardından toparlandı. Üstünlüğü yakalayan Bursa ekibi, seti 25-19, maçı da 3-0 kazanmayı bildi. Yeşil beyazlılar, böylece 19. maçında 11, üst üste 3. galibiyetini aldı.

Mutlu Yıllar Dora

Büyükşehir Belediyespor’un başarılı oyuncusu Dora Horvath’ın doğum günü karşılaşma sonrasında kutlandı. Yeşil beyazlılar, Sarıyer Belediyespor karşısında alınan galibiyetin sevincini taraftarlarıyla paylaşırken, Sultanların Macar sporcusu Dora Horvath’ın 29. doğum günü soyunma odasında pasta keserek kutlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X