Büyükşehir ‘Doğa’yla buluştu

Kazandığı başarılarla Bursa’nın yüzünü güldürün Büyükşehir Belediyespor, voleybol altyapısını daha da güçlü hale getirmek için Doğa Okulları ile protokol imzaladı.

Büyükşehir ‘Doğa’yla buluştu

RECAİ UYSAL

Voleybolda Sultanlar Ligi’nde 4 sezondur başarılı bir performans sergileyen, Büyükşehir Belediyespor, altyapısını güçlendirecek bir hamleye imza attı. Yerel liglerde başarıyla mücadele eden, Türkiye şampiyonalarında da kürsüyü es geçmeyen Bursa ekibi, okul kulüp işbirliğinde de güçlenmek adına Doğa Okulları ile protokol imzaladı. 

Geçtiğimiz sezon miniklerde Türkiye şampiyonluğuna uzanan yeşil beyazlılar, Türkiye ve uluslararası arenada adından daha fazla söz ettirmek adına önemli bir projeyi hayata geçirdi.

ÖRNEK OLACAK

Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Tesisleri’nde törenle yeşil beyazlılar ile Doğa Okulları arasında protokol imzalandı. Okul-kulüp işbirliğinin en güzel adımlarından birini attıklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, ‘Geçen sezonlarda başarılı bir performans sergileyen kulübümüz, Doğa Okulları ile yapılan işbirliği sayesinde daha da güçlenecek. Örnek olacak çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum’ diye konuştu. 

Doğa Okulları İl Koordinatörü Nazlı Sert, yapılan protokolle eğitim ve spor alanlarında güzel çalışmalara imza atacaklarını ifade etti.

BU DAHA BAŞLANGIÇ

Doğa Okulları Spor Koordinatörü Tunç Dağal da 106 kampüsü ve 60 bin öğrencisi bulunan Doğa Okulları’nın 6 dünya ve birçok Türkiye şampiyonluklarının bulunduğuna dikkat çekerek, ‘Kaliteli ve sportif gençler yetişmesini istiyoruz. Bu protokol daha başlangıç, yatırımlarımız devam edecek’ dedi. Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Koordinatörü Ersin Yılmaz da ‘Karşılıklı başarı hikayesi yazacağız. Bu anlaşmayla sporcularımızın tüm eğitim masrafları da Doğa Okulları tarafından karşılanacak. Bursa adına önemli bir proje olacağını düşünüyorum’ şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X