Büyükşehir doludizgin: 3-1

Yeşil beyazlılar, etkili bir oyun sergilediği maç sonunda rakibine üstünlük kurmayı bildi ve zirve takibini sürdürdü.

Büyükşehir doludizgin: 3-1

RECAİ UYSAL

Sultanlar Ligi’nde bu sezon fırtına gibi esen Büyükşehir Belediyespor, evinde Halkbank’ı da 3-1’e geçti ve zirve takibini sürdürdü. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setinde oldukça etkili bir görüntü sergileyen Bursa ekibi, rakibine 25-12 üstünlük sağladı. İkinci sette tutuk bir görüntü sergileyen yeşil beyazlılar, konuk ekibin 25-20 üstünlüğüne engel olamadı.

ETKİLİ OYNADI

Üçüncü sette de etkili olan Bursa ekibi, zaman zaman basit hatalar yapsa da son bölümdeki etkili oyunu sonrasında seti 29-27 aldı. Dördüncü seti de 25-21 alan Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak 22 puana ulaştı ve 9. hafta sonunda ikinci sıraya yerleşti.

Yolculuk günü

Ligde yoluna emin adımlarla devam eden Büyükşehir Belediyespor’un AVrupa macerası bugün başlıyor. 2 sezon önce Challenge Cup’ta şampiyonluk kupasını kaldıran, geçtiğimiz sezon ise finalin kapısından dönen Bursa ekibi, Romanya’nın Stiinta Bacau takımıyla yapacağı karşılaşma için bugün Romanya’ya hareket edecek. Çarşamba günü oynanacak karşılaşma için Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Bükreş’e geçecek yeşil beyazlılar, buradan da karayoluyla Bacau’ya hareket edecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X