Büyükşehir fırtına gibi:3-1

Yeni sezonda ligde ve Avrupa’da başarı hedefleyen Bursa ekibi, önüne geleni devirmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyespor, Manisa deplasmanında oldukça etkili bir oyun sergilerken, galibiyete ulaşmayı bildi.

Büyükşehir fırtına gibi:3-1

Voleybolda Sultanlar Ligi’nde fırtına gibi giren Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda ligin yeni ekibi Seramiksan’ı 3-1 mağlup ederek 4’te 4 yaptı. 

Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada oldukça etkili bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, rakibine şans tanımadı. Karşılaşmanın ilk setini 25-13 alan Bursa ekibi, ikinci sette basit hatalar yapınca rakibinin 25-17’lik üstünlüğüne engel olamadı. 

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Nefes kesen üçüncü sette son bölümde file önünde daha etkili gözükün Büyükşehir Belediyespor, rakibine 28-26 üstünlük sağlarken, dördüncü sette evsahibinin derincini iyice kırdı. Bu setten de 25-18 üstün ayrılan Bursa ekibi, karşılaşmayı da 3-1 kazandı ve bu sezon oynadığı 4. maçtan da galibiyet çıkarmayı bildi. Bu arada karşılaşmada yeşil beyazlıları 20 kadar Büyükşehir Belediyespor taraftarı desteklerken, galibiyet sonrası büyük sevinç yaşadılar.

SALON: Yıldırım Beyazıt Spor salonu

HAKEMLER: Yavuz Akdemir, Cihat Küçükboyacı

SETLER: 13-25, 25-17, 26-28, 18-25

SÜRE: 109 dakika (22-25-36-26)

SERAMİKSAN: Cansu (**) Selime (**) Jessica Tow-Arnet (**) Meryem (**) Nizetich (**)  Gamze (**) (Sedef-libero **, Gamze Türk *, Desislava *, Ceyda *, Sıla *)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Dora Horvath (***) İvana Prokopic (***) Joyce Gomes (***) Fatma (***) İpek (***) Özge (***) (Aylin-libero ***, Ceren-libero ***, İkbal **, Yaren **,  Merve **)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X