Büyükşehir geri döndü!

Bursa ekibi, Adana’da devam eden Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi final grubunda Alanya Belediye engelini de geçti ve bugünkü maçın sonucunu beklemeden 1 yıl sonra yeniden Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükseldi.

Büyükşehir geri döndü!

Kadınlar Basketbol Bölgesel Lig final grubunda mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, 4. maçında Alanya Belediyespor’u 48-46 mağlup ederek 3. galibiyetini aldı ve Kadınlar Basketbol Ligi’ne yeksilmeyi garantiledi.

Adana Menderes Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyondaki ilk 3 maçından 2 galibiyet çıkaran Bursa ekibi, Alanya Belediyespor karşısında ilk çeyreği 14-8 önde tamamlarken, ikinci yarıya da 26-22 üstün girdi.

Maçın son periyoduna 40-33 önde giren Büyükşehir Belediyespor, son bölümü nefes kesen maçtan 48-46 üstün ayrıldı ve 4. maçında 3. galibiyetini aldı.

TAKIMI SIRTLADILAR

Bu sonuçla Bursa ekibi, bugünkü İzmir Büyükşehir Belediyespor maçına çıkmadan Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselmeyi garantiledi. Bir yıllık aranın ardından lige geri dönen bursa ekibinde 12 sayı, 17 ribaundla oynayan Meriç Banu Yenal, 13 sayı 10 ribaundla oynayan Burcu Erbaş ve 10 sayı 13 ribaundla Müge Gözde İnan double-double yaparken galibiyette önemli rol oynadı. Yeşil beyazlılar, bugün saat 13.00’te İzmir BB ile formalite maçı oynayacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X