Büyükşehir güle oynaya: 3-0

Evinde Beşiktaş’a set vermeden geçen Bursa ekibi, ilk 5’i garantiledi. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda galibiyete zorlanmadan ulaşan yeşil beyazlıların bitime 1 hafta kala play-off’a ilk 5 içinde gitmesi kesinleşti.

Büyükşehir güle oynaya: 3-0

RECAİ UYSAL

Voleybol Sultanlar Ligi’nde üst grubu zorlayan Büyükşehir Belediyespor, evinde Beşiktaş’ı 3-0 yenerek normal sezonun bitimine 1 hafta kala play-off’a ilk 5 içinde gitmeyi garantiledi. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada oldukça üstün bir oyun sergileyen Bursa ekibi, rakibini set vermeden geçti. File önünde oldukça etkili bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar ilk seti 25-14 aldı. İkinci sette de üstün oyununu sürdüren Büyükşehir Belediyespor rakibinin direncini çabuk kırdı.

GALATASARAY’LA EŞLEŞECEK

Bu seti de 25-13 alan Bursa ekibi, durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü sette de zorlanmayan yeşil beyazlılar file önündeki etkili oyununu sürdürürken rakibini hataya zorladı Bu seti de 25-19 alan Büyükşehir Belediyespor karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla 21. maçında 12. galibiyetini  alan Bursa ekibi, normal sezonun bitimine bir hafta kala 5. sıradaki yerini garantiledi ve yeşil beyazlıların play-off ilk turunda Galatasaray’la eşleşmesi kesinleşti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X