Büyükşehir her yerde

Mimar Sinan Spor Tesisi, yeni yüzüyle gençliğe emanet edildi. ‘Hedeflerimiz büyük’ diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Spor kenti Bursa’ hedefi doğrultusunda gençleri spora teşvik etmeye çalıştıklarını söyledi.

Büyükşehir her yerde

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım İlçesi’nde yaptırılan Mimar Sinan Spor Tesisi, törenle hizmete açıldı. Başkan Recep Altepe, “Bu bölgedeki gençlerimizin spor yapabileceği güzel bir tesis oldu. Yaklaşık 45-50 yıldır, benim bildiğim, burada tesis hep var. Tesisi yaparken birçok değişik teklifler geldi ama sonunda korumayı başardık. Tesisin düzenlenmesinin ardından da açılışını gerçekleştiriyoruz. Hedeflerimiz büyük. Başta 2023 hedefi olmak üzere, bu hedeflerimize ulaşmak gençlerimizle birlikte olacak’ dedi. 

ALTEPE’YE TEŞEKKÜR

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de, ‘Bu hizmetin yapılmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye ilçemiz adına şükranlarımızı sunuyorum. Spor şehri hedefi doğrultusunda hizmet eden kadrolarız. Sporu, sporcuyu teşvik eden bir anlayışımız var. Çünkü spor alanlarının varlığı bizim güçlü toplum olmamızın en önemli göstergelerinden bir tanesi” diye konuştu. Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise kentlerin yarıştığı bu dönemde Bursa’nın her alanda önde ve başarılı bir şehir olduğunu ifade etti.

Mimar Sinan Spor Tesisi projesi kapsamında eski futbol sahası alanına futbol sahası, 2 adet idari bina ve çevre düzenlemesi yapıldı ve toplam 2 milyon TL’ye (2 trilyon) mal oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X