Büyükşehir kaldığı yerden

Challenge Kupası’nın son şampiyonu, yeni sezonda Avrupa’da çıktığı ilk maçta Güney Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Apollon Prestige Limassol’u 3-0’a geçti ve bugün oynanacak rövanş öncesi avantaj yakaladı.

Büyükşehir kaldığı yerden

RECAİ UYSAL

Voleybolda CEV Challenge Kupası 3. Tur ilk maçında Büyükşehir Belediyespor, evinde Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Apollon Prestige Limassol’u 3-0 yenerek bugün yapılacak rövanş öncesi avantaj yakaladı. Ekipler arasındaki anlaşma gereği 2 maçı da Bursa’da oynanacak turda yeşil beyazlılar, rakibi karşısında zaman zaman zorlansa da galibiyete ulaşmayı bildi. Geçtiğimiz sezon kupada şampiyonluk kupasını kaldırarak Bursa’ya tarihi bir zafer yaşatan Büyükşehir Belediyespor, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setini 25-12 almayı bildi.

BUGÜN TEKRAR BURSA’DA

İkinci sete tutuk başlayan Bursa ekibi, basit hatalar yaparken, ikinci teknik molanın ardından toparlandı. Bu seti 25-21 alan yeşil beyazlılar, üçüncü sette de zaman zaman hatalar yaparken, son bölümde toparlandı. Etkili servisleriyle rakibinin direncini kıran Büyükşehir Belediyespor, seti 25-17, maçı da 3-0 aldı ve bugün yapılacak rövanş maçı için avantaj yakaladı. Bursa ekibi, rakibiyle bugün yine Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda tekrar karşılaşacak. Saat 17.00’de başlayacak maçta yeşil beyazlılara tur için her türlü galibiyet yada rakibinin 3-2’lik üstünlüğü yeterli olacak.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Zaur Hajiyev (***) Eirini Moula (***)

SETLER: 25-12, 25-21, 25-17

SÜRE: 74 dakika (22, 28, 24)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Joyce (***) Birgül (***) Dirickx (***) Gözde (***) İpek (***) Nikolic (***) (Buse-libero ** Aylin-libero **, Ciara **)

APOLLON PRESTİGE LİMASSOL: Veronika (**) Maryna (**) Katalin (**) Andri (*) Katerina (**) Brooke (**) (Thelma-libero *, Evita *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X