Büyükşehir kendine geldi 3-2

Erteleme maçında İlbank’ı ağırlayan Büyükşehir Belediyespor, rakibini 3-2 mağlup etti ve ilkyarıyı galibiyetle kapattı.

Büyükşehir kendine geldi 3-2

RECAİ UYSAL

Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde Büyşükşehir belediyespor erteleme maçında İlbank’ı 3-2 mağlup ederek ilkyarıyı galibiyetle tamamladı. Rakibinin Avrupa kupası maçı nedeniyle 4. haftada ertelenen karşılaşmaya etkili başlayan Bursa ekibi, 2 ve 3. setlerde istediğini alamadı. 

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan maçın ilk setinde file önünde etkili gözüken yeşil beyazlılar, servis karşılaşmakta sıkıntı yaşayınca setin sön bölümünde stres yaptı. Ancak, Büyükşehir Belediyespor, ilk seti 25-23 almayı bildi. İkinci sete istediği gibi başlayamayan Bursa ekibi, ikinci teknik molanın ardından toparlandı.

MÜTHİŞ DÖNÜŞ

Son bölüme 21-19 önde giren yeşil beyazlılar, basit hatalar yapınca seti 25-22 kaybetti. Üçüncü sette de file önünde etkili olamayan Büyükşehir Belediyespor, rakibinin 25-21’lik üstünlüğünü önleyemedi. Dördüncü seti ise nefes kesti. Setin ikinci teknik molasına 16-10 geride giren yeşil beyazlılar, müthiş bir seriyle rakibine 25-22 üstünlük sağladı ve maçı tie-break setine taşıdı. Final setini de 15-9 alan Büyükşehir Belediyespor maçtan 3-2 galip ayrıldı ve ilkyarıyı galibiyetle tamamladı. Bu sonuçla Bursa ekibi, ilkyarıda oynadığı 11 maçta 5 galibiyet, 6 mağlubiyet aldı.

Yeni transferler Rivera ve Pena 4. haftada kadroda olmadığı için dünkü İlbank karşılaşmasında forma giymediler.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Cihat Fırıncıoğlu (***) Yasin Okumuş (***)

SETLER: 25-23, 22-25, 21-25, 25-22, 15-9

SÜRE: 140 dakika (29, 30, 31, 32, 18)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Seda (**) Birgül (***) Milos (***) Meryem (***) Selen (**) İpek (***) (Aylin-libero **,

Duygu **, Ebrar *, Merve **, Yaren **)

İLBANK: Ezgi (**) Gözde (***) Zivkovic (**) Hood (***) Sinem (***) Alajberg (**) (Ceren-libero **, Ferda **, Zülfiye *, Buse **, Seval *, Sibel *, Selin *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X