Büyükşehir keyifli: 3-0

Bursa ekibi, evinde Halkbank engelini 3-0’la geçerek tırmanışını sürdürdü.

Büyükşehir keyifli: 3-0

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde Büyükşehir Belediyespor, evinde Halkbank’ı 3-0 yenmeyi başardı. Cengiz Göllü Voleybol salonu’nda oynanan maçta üstün bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, rakibini set vermeden geçti ve 9. maçında 5. galibiyetini elde etti. Karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan yeşil beyazlılar, ilk teknik mola ile birlikte file önündeki üstünlüğünü artırırken, seti 25-20 aldı.

ÜSTÜNLÜĞÜ KORUDU

İkinci sete de tutuk başlayan Bursa ekibi, ikinci teknik molanın ardından toparlandı ve rakibine 25-23 üstünlük sağladı. Üçüncü sette daha istekli bir görüntü sergileyen ve etkili savunmasıyla rakibine hücum şansı tanımayan Büyükşehir Belediyespor, üstünlüğünü korutu. Üçüncü seti de 25-19 üstün tamamlayan Bursa ekibi, maçtan da 3-0 galip ayrılmayı bildi.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Bülent Bozkurt (**) Sevda Güler (***)

SETLER: 25-20, 25-23, 25-19

SÜRE: 89 Dakika (28, 33, 28)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Joyce (***) Birgül (***) Dirickx (****) Gözde (***) İpek (***) Nikolic (***) (Aylin-libero ***, Buse-libero ***, Cansu **)

HALKBANK: Wopat (**), Logan (**) Fatma (***) Seda (**) Neşve (**) Silva (**) (Simge-libero **, Tuğçe **,  Elif *, Ceyda Durukan *, Burcu **, Ceyda *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X