Büyükşehir kolları sıvadı

Bursa’ya CEV Challenge Kupası’nı hediye eden, sezon öncesi antrenör değişikliğine giden ve 6 oyuncuyla yollarını ayıran Büyükşehir Belediyespor İpek Soroğlu ile yeniden anlaşırken, başarılı oyuncuyla 2, Gözde Dal, Selime İlyasoğlu Hot ve Cansu Aydınoğulla

Büyükşehir kolları sıvadı

RECAİ UYSAL

Voleybolda sezonu CEV Challenge Kupası’yla kapatan Büyükşehir Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bursa’ya Avrupa kupası kazandırarak tarihi bir başarıya imza atan ligi de 5. sırada tamamlayarak üst üste 3. kez Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan Bursa ekibi, iç transferde İpek Soroğlu ile sözleşme yenilerken, dış transferde Selime İlyasoğlu Hot, Cansu Aydınoğulları ve 1 sezon önce yeşil beyazlı formayı giyen Gözde Dal ile sözleşme imzaladı.

İPEK YUVADA KALDI

Başantrenörlüğe Sırp Dragan Nesiç’i getiren, yabancı oyuncular Pena, Rivera ve Milos ile Meryem Boz, Seda Uslu Eryüz, Merve Gülaç ile yollarını ayıran Bursa ekibi, kadrosuna takviyeye başladı. Geçtiğimiz sezon takıma katılan İpek Soroğlu ile yola devam kararı alan yeşil beyazlılar, tecrübeli orta oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 1 sezon önce Büyükşehir Belediyespor forması giyen Gözde Dal’la yeniden anlaşan Bursa ekibi, geçtiğimiz sezon İlbank forması giyen başarılı oyuncuyu tekrar takıma kattı.

1 YILLIK İMZALADILAR

5 sezon önce Nilüfer Belediyespor forması giyen, ardından Galatasaray, Beşiktaş ve son olarak da Tayland Premier Lig ekibi Idea Khon Kaen’de forma giyen Selime İlyasoğlu Hot ile geçtiğimiz sezon Trabzon İdmanocağı forması giyen Cansu Aydınoğulları ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni sezonda başarılı olmak ve takıma katkı sağlamak istediklerini belirten başarılı oyuncular, “Bursa’da olmaktan mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz sezonki başarıyı yakalarsak daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz” dediler.

HEDEF BAŞARILI OLMAK

Geçtiğimiz sezonki başarının üzerine çıkabilmek için güçlü kadro kurabilmek için kolları sıvadıklarını belirten Kulüp Başkan Yardımcısı İlhan Satık, “Başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz” dedi. 

Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın, “Yeni sezonda daha başarılı olmak için çalışmalar yapıyoruz. Kadromuzu yeniden şekillendiriyoruz. Hedefimiz daha başarılı olabilmek” şeklinde konuştu. Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz ise, “Sözleşme imzaladığımız arkadaşlarımız başka kulüplerden teklif almasına rağmen bizi tercih ettiler. Geçtiğimiz sezonki başarımız yeniden yakalamak hatta daha başarılı olmak istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X