Büyükşehir kupaya doymuyor

Bursa ekibinin yüzücüleri Samsun’da gerçekleştirilen yarışlarda kürsüye abone oldu.

Büyükşehir kupaya doymuyor

Mevcut branşlarıyla katıldığı her sportif etkinlere damga vuran Büyükşehir Belediyespor, son olarak 26 takımın katıldığı Anadolu Kupası Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda başarılı sonuçlara imza attı.


29-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda bayanlarda 1 birincilik, 5 ikincilik ve 4 üçüncülük alarak takım halinde üçüncülük kupasının sahibi olan Bursa ekibi, iddiasını ortaya koydu.

MADALYALARI TOPLADILAR

Samsun Atakum Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen yarışlarda 200 metre kurbağalamada Safanur Bacak Türkiye birincisi, 100 metre kurbağalamada Türkiye ikincisi, 200 metre karışıkta Türkiye üçüncüsü olarak kürsüde yerini alırken, Ceyda Koymen 50 metre sırt üstü yarışlarında Türkiye üçüncüsü, Seray Göçmenoğlu 200 metre kelebekte Türkiye ikincisi ve 4×100 bayrak takımı da 4 ikincilik almayı başardı. 26 takımın katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda Büyükşehir Belediyespor, takım halinde de üçüncülük kupası ile Bursa’ya döndü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X