Büyükşehir Orhangazi’de

Ekibi ile birlikte Orhangazi’de incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çalışmaları yakından incelerken, ilçe ile ilgili projeler hakkında da bilgiler verdi.

Büyükşehir Orhangazi’de

NEVZAT OKUMUŞ

İncelemelerde bulunmak üzere Orhangazi’ye giden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçenin gündeminden 1999 yılından bu yana düşmeyen Seyir Terası’nı gezdi. 

Orhangazililerin ‘kale’ olarak adlandırdığı bölgeyi ve alt yapı çalışmalarını yakından izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya, Büyükşehir ve Orhangazi Belediye Meclis üyeleri ile birlikte ilçenin batısındaki yamacın tepesinde yer alan bölgede incelemelerde bulundu. 

Bölgeye içinde düğün salonu, mesire alanları, kafeterya ve restoran bulunan, dört mevsim hizmet verecek bir sosyal donatı alanı inşa edeceklerini ifade eden Altepe, ilçeninnin böyle bir tesise acil ihtiyaç duyduğunu dile getirdi. Kale bölgesini bir an önce Orhangazililerin kullanımına kazandırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Altepe, bölge için hazırlanacak projenin prestij bir proje olması gereğine işaret ederek, çalışmalara hemen başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

ALTEPE’DEN YAKIN TAKİP

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi ziyaretinde alt yapı, asfalt ve kaldırım çalışmalarını da yakından izleme fırsatı buldu. Hastane yolu, Erenler Camii bölgesi ve yakınlarında devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen Recep Altepe, daha sonra İstiklal Caddesi’nde devam eden kaldırım çalışmalarını gezdi. Orhangazi’de alt yapı çalışmalarında sona gelindiğini belirten Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak merkez ve tüm bağlı ilçelerde çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini anlattı. Altepe, “Amacımız bir an önce Orhangazi’yi tozlu ve çamurlu yollardan kurtarmak. Ekiplerimiz bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X