Büyükşehir plakayı buldu

Konak Yüzme Havuzu’nda düzenlenen yüzme teşvik yarışlarında Büyükşehir Belediyespor, 2008’ler kategorisinde 16 dalda 16 birincilik alarak büyük bir başarıya imza attı.

Büyükşehir plakayı buldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Yüzme İl Temsilciliği tarafından düzenlenen teşvik yarışları renkli görüntülere sahne oldu. 

6-7 Şubat tarihlerinde gerçekleşen organizasyona 13 kulüpten 163 kız, 167 erkek olmak üzere toplam 330 sporcu katılırken, yarışlarda minik yüzücüler kürsü için büyük efor sarfetti. Minik sporcular, sergiledikleri performansla hem ailelerini hem de antrenörlerini gururlandırdı. Nilüfer’deki Konak Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen yarışlara minik sporcuların aileleri de büyük ilgi gösterdi.

TOZ ATTIRDI

Yarışlarda Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden 2008’li minikler, önemli bir başarıya imza attı. 16 dalda da birincilik kürsüsüne çıkan Büyükşehir Belediyesporlu minik yüzücüler teşvik yarışlarında rakiplerine adeta toz attırdı. 

Büyükşehir Belediyesporlu minikler bu sonuçla Bursa’nın plakası 16’yı da bulmuş oldu. 2007 doğumlular arasında gerçekleşen teşvik yarışlarında ise Büyükşehir Belediyespor 8 birincilik alırken, Örnek Koleji de 8 birincilikle ödülle buluştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X