Büyükşehir şen döndü: 3-0

Avrupa’da kayıpsız giden yeşil beyazlılar, ligde de hedefe doğru yürüyor. Hafta içinde CEV Challenge Kupası’nda galibiyete ulaşan Bursa ekibi, ilk 5 için mücadele ettiği Çanakkale Belediyespor engelini set vermeden geçti ve ilk 5 için büyük avantaj elde e

Büyükşehir şen döndü: 3-0

Voleybol Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Çanakkale Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek 5. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Hafta içinde İspanya’da Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında aldığı galibiyetin moraliyle mücadele eden yeşil beyazlılar, rakibi karşısında oldukça etkili bir oyun sergiledi. Anafartalar Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setini 25-19 alan Bursa ekibi, ikinci sette üstün gözüktü.

DİRENCİNİ KIRDI

Karşılaşmanın bu setini de 25-20 alan Büyükşehir Belediyespor, rakibinin direncini iyice kırdı. File önünde oldukça etkili gözüken Bursa ekibi, etkili bloklarıyla rakibine kolay sayı şansı da tanımadı. Bu seti de 25-15 alan yeşil beyazlılar, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla 18. maçında 10. galibiyetini alan Büyükşehir Belediyespor, Çanakkale Belediyespor’la arasındaki puan farkını 4’e çıkardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X