Büyükşehir seriye bağladı: 80-76

Bursa ekibi, özellikle son çeyreği nefes kesen maçta Elazığ İl Özel İdare engelini de kayıpsız geçti ve üst üste 3. galibiyetini aldı.

Büyükşehir seriye bağladı: 80-76

RECAİ UYSAL

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor BUDO, 7. hafta mücadelesinde evinde Elazığ İl Özel İdare’yi 80-76 mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Şahin Başol Spor Komplelsi’nde oynanan karşılanın ilk periyodunu 22-20 geride tamamlayan yeşil beyazlılar, hücumda üretkenliğini artırdı. Candide ve Monique ile sayı üreten Bursa ekibi soyunma odasına 46-38 önde girdi.

ENGEL OLAMADI

İkinci yarının başlamasıyla oyun hakimiyetini elinde tutmayı başaran Büyükşehir Belediyespor, farkı da açtı. Yeşil beyazlılar, son çeyreğe de 64-52 önde girdi. Nefes kesen dördüncü periyotta farkın 2 sayıya kadar inmesine engel olamayan Bursa ekibi, son bölümde etkinliğini artırdı ve karşılaşmadan 80-76 galip ayrıldı. Bu sonuçla üst üste 3. galibiyetini alan Büyükşehir Belediyespor’da Candide Öztürk 21 sayı ile takımı adına en skorer oyuncu oldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X