Büyükşehir ‘tamam’ dedi: 0-3

Yeşil beyazlılar, Bursa’da 3-1 yenildiği Fenerbahçe Grundig’e İstanbul’da 3-0 kaybedip Süper Kupa’ya veda etti.

Büyükşehir ‘tamam’ dedi: 0-3

Avrupa kupalarında fırtına gibi esen ve yarı finale yükselen temsilcimiz Bursa Büyükşehir Belediyespor, Voleybol Bayanlar Süper Kupa çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe Grundig’e 3-0 yenildi. 

Bursa’daki ilk maçı da 3-1 kaybeden yeşil beyazlılar rövanşta daha çok gençlere şans tanıdı. Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan maçtan 25-9, 25-18 ve 25-13’lük setlerle 3-0 galip ayrılan Fenerbahçe Grundig,Dörtlü Final’e yükselen son takım olmayı başardı. Eczacıbaşı VitrA, Galatasaray Daikin, VakıfBank ve Fenerbahçe Grundig’in mücadele edeceği Bayanlar Süper Kupa’da Dörtlü Final’in oynanacağı yer ve tarih daha sonra belli olacak.

SALON: Burhan Felek

HAKEMLER: Ramazan Demiröz (***), Mehmet Topal (***)

FENERBAHÇE GRUNDİG: Ezgi Dilik (***), Meliha İsmailoğlu (***), Dicle Babat (***), Polen Uslupehlivan (***), Bosetti (***), Bauer (***) (Merve Dalbeler (**), Melis Yılmaz **)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE: Merve Gülaç (**), Duygu Düzceler (**), Pena (**), Milos (**), Selen Kafadar (**), Yaren Hatipoğlu (**) (Sedef Sazlıdere (**), Aylin Sarıoğlu (**), Birgül Güler **)

SETLER: 25-9, 25-18, 25-13

SÜRE: 64 Dakika (20,23, 21)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X