Büyükşehir tur peşinde

Bursa ekibi, CEV Challenge Kupası 2. Tur ilk maçında 3-0 mağlup ettiği Slovakya’nın Slavia EU Bratislava takımıyla bugün saat 18.00’de rövanşta karşı karşıya gelecek.

Büyükşehir tur peşinde

Voleybolda Avrupa’da yoluna emin adımlarla ilerleyen Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Kupası 2. Tur rövanş maçında bugün evinde Slovakya’nın Slavia EU Bratislava takımını konuk edecek. 

İlk turda Romanya’nın Bacau ekibini iki maçta da yenerek safdışı bırakan, bu turda ise ilk maçta Bratislava’da rakibini 3-0 mağlup ederek tur kupasını aralayan yeşil beyazlılar, rakibini bugün de yenip adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. Müsabakayı Vanya Parvanova-Gyula Tillmann hakem ikilisi yönetecek.

RAKİP YARIN BELLİ OLACAK

Büyükşehir Belediyespor, bugünkü karşılaşmada alacağı her türlü galibiyet ve 3-2’lik yenilgide adını çeyrek finale yazdıracak. 3-0 yada 3-1’lik Bratislava üstünlüğünde ise tur atlayan ekip 15 sayılık altın sette belli olacak. Bu arada Bursa ekibinin tur atlaması halinde çeyrek finaldeki rakibi ise yarın belli olacak. Belçika’nın Charleroi ile İspanya’nın Logrono ekipleri arasındaki mücadele yarın oynanacak. İspanya’da oynanan ilk karşılaşmayı Logrono 3-1 kazanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X