Büyükşehir tur peşinde

Bursa ekibi, CEV Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında Belçika’da 3-0’la geçtiği Hermes Oostende’yle rövanşı bugün saat 18.00’de Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynayacak.

Büyükşehir tur peşinde

Voleybolda CEV Challenge Kupası’nda rakiplerini bir bir geçerek çeyrek finale yükselen Büyükşehir Belediyespor, Hermes Oostende’yle bugün rövanş maçında karşı karşıya gelecek. 

Deplasmanda oynadığı ilk maçı 3-0 kazanan Bursa ekibi, rakibini bugün de devirip adını yarıfinale yazdırmak istiyor. Kupada ilk olarak Lüksemburg ekibi RSR Walfer’ı safdışı bırakan, ardından Belçika temsilcisi Charleroi Volley’i geçen yeşil beyazlılar, iki kez müzesine götürdüğü kupaya bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor.

AVANTAJ SULTANLAR’DA

İlk maçta zorlanmadan galibiyete uzanan Büyükşehir belediyespor, Hermes Oostende’yle Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 18.00’de başlayacak karşılaşmayı Miklos Horvath (Macaristan)-Christian Genitrini (İngiltere) hakem ikilisi yönetecek. 

Bursa ekibi, bugünkü maçta alacağı her türlü galibiyet yada 3-2’lik yenilgide adını yarıfinale yazdıracak. Rövanşta Belçika ekibinin 3-0 yada 3-1’lik galibiyetinde ise tur atlayan ekibi 15 sayılık altın set belirleyecek.

Kadınlar Voleybol 1. Ligi
Gümüşhane GB-Bursaspor
SALON:    Gümüşhane
SAAT:    13.00

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X