Büyükşehir uygun adım: 3-0

Avrupa’da 2. kez şampiyonluk sevinci yaşayan Bursa ekibi, Çanakkale Belediyespor’u set vermeden geçerek seride 1-0 öne geçti ve 5.’lik yolunu yarıladı.

Büyükşehir uygun adım: 3-0

RECAİ UYSAL

Voleybol Sultanlar Ligi’nde 5.’lik mücadelesi veren Büyükşehir Belediyespor, evinde Çanakkale Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. Challenge Kupası’nı kazanan, bu sezon da ligi 5. sırada bitirmeyi hedefleyen Bursa ekibi, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaştığı rakibi karşısında oldukça etkili bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın ilk setini 25-14 alan yeşil beyazlılar, ikinci sette de file önünde üstün gözüktü. Bu seti 25-15 alan Büyükşehir Belediyespor, üçüncü sete tutuk başlamasına karşın çabuk toparlandı.

2. MAÇ DEPLASMANDA

Müsabakanın üçüncü setini de 25-16 alan Bursa ekibi, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı ve seride 1-0 öne geçti. Yeşil beyazlılar, rakibiyle salı günü Çanakkale’de bir kez daha karşılaşacak ve bu müsabakayı da kazanırsa sezonu 5. sırada bitirip yeniden Challenge Kupası’nda mücadele etmeye hak kazanacak. Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda oynayacağı maçta galibiyete ulaşamazsa sezonu 5. bitirecek ekip 5 Mayıs Cuma günü Bursa’da belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X