Büyükşehir vatandaşın yanında

Bursa Büyükşehir Belediyesi, engelli ve yaşlı vatandaşlara evlerinde temizlik hizmeti veriyor.

Büyükşehir vatandaşın yanında

Sağlık temizlikle başlar’ fikrini benimseyen Büyükşehir Belediyesi’ne Alo 153 kanalıyla iletilen talepler değerlendiriliyor, ihtiyaç sahibi engelli ve yaşlı vatandaşların evlerindeki temizlik, bakım, tamir ve onarım hizmetleri Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Birimi’nin özel ekibi tarafından gerçekleştiriliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da vatandaşın memnuniyetini hedefleyen işlere imza attıklarını belirterek, “Toplumun tüm kesimlerine yönelik faaliyetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Yaşamın her alanında vatandaşlarımızın yanındayız. Her Çarşamba engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret edip, sıkıntı yaşadıkları önemli bir durum olan evlerinin temizlik ve tamirat gibi işlerini yapıyor, eksiklerini tamamlıyoruz. Engelli vatandaşlarımız ve yaşlılarımızın evlerinde ihtiyaç duydukları hizmetleri yapan özel ekibimizle vatandaşlarımızın yanındayız” diye konuştu.

BİR AYDA 100’Ü AŞKIN VATANDAŞA ULAŞILDI

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde oluşturulan ekibin 3 Mart’tan bu yana, bir ayda 100’ü aşkın engelli ve yaşlı vatandaşa evlerinde temizlik, bakım ve tamirat hizmeti verdiğini söyledi. Başkan Altepe, sosyal sorumluluk bilinci taşıyan hizmetlerinin devam edeceğini belirterek, ihtiyaç sahiplerine ALO 153 numaralı telefon ile Büyükşehir Belediyesi’ne ulaşmaları çağrısında bulundu.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Neşet Çakmaklı ile birlikte projeyi hayata geçiren ekipten de çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler aldı. Yıldırım’dan yoğun talep aldıklarını belirten personel, ihtiyaç sahiplerinin evlerinde, temizlik, tamirat, boya ve badanaya kadar her türlü hizmetin verildiğini anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X