Büyükşehir yatırımları fotoğraflara yansıdı

Bursa’da son 10 yılda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımların tamamına yakını, Bursa’da Zaman Dergisi’nce açılan ulusal fotoğraf yarışmasında kompozisyonların öncelikli tercihi oldu.

Büyükşehir yatırımları fotoğraflara yansıdı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da Zaman Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserleri inceledi. Merinos AKKM Zeki Müren Sanat Galerisi’nde yer alan sergiyi dolaşan Başkan Altepe, Bursa’nın yaz, kış, bahar ve güz hallerini yansıtmak için fotoğraf yarışması düzenlendiğini söyledi. 

Organize edilen yarışmalardan kış kategorisinin tamamlandığını ve 805 başvurudan dereceye giren 49 fotoğrafın belirlendiğini kaydeden Başkan Altepe, 11 Nisan tarihinde Kent Müzesi’nde yapılacak törenle eser sahiplerinin ödüllendirileceğini ifade etti.

Başkan Altepe, “Fotoğraflara bakıyoruz, surları görüyoruz. Düne kadar yoktu ya da fark edilmiyordu. Olanların ise üzeri örtülmüştü. Şimdi ortaya çıktı. Tramvayımız, Cumhuriyet caddemiz, çarşımızdan değişik kesitler, yapılan restorasyon çalışmaları. Hepsinin fotoğraf yarışmasında öne çıktığını fark ediyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X