Büyükşehir yine zirvede

Bursa’ya atletizmde önemli başarılar kazandıran yeşil beyazlılar, son olarak Başkent’te esti. Ankara’da gerçekleştirilen Büyük Atatürk Koşusu’nda Bursa ekibi takım halinde birinci olurken, Sebahat Akpınar, ferdi sıralamada ikincilik kürsüsüne çıkmayı başa

Büyükşehir yine zirvede

Hafta sonunda Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen 81. Büyük Atatürk Koşusu geniş katılıma sahne olurken, Büyükşehir Belediyesporlu atletler yarışa damga vurdu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 97. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen koşuya, 171’i kadın, 640’ı erkek olmak üzere 811 atlet katılırken, Bursa ekibi, takım halinde birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

BÜYÜK HEYECAN

10 bin 800 metrelik güzergahta gerçekleştirilen Büyük Atatürk Koşusu büyük heyecana sahne oldu. Yarışlar sonunda kadınlarda 34.33’lük dereceyle elde eden İstanbul Üsküdar Belediyesinden Elif Karabulut, erkeklerde ise 30.02’lik zamanıyla İstanbul Beştelsiz Spor Kulübü’nden Etiyopyalı Fetene Alemu Regasa birinci olurken, Büyükşehir Belediyesporlu atletler de kürsüyü es geçmedi. Bursa ekibi

RAKİP TANIMADI

Kadınlarda ise milli atlet Elif Karabulut’un ardından Büyükşehir Belediyesporlu iki yıl öncenin galibi Sebahat Akpınar 34.49’luk derecesiyle ikincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Bursa ekibinden Fatma Demir 34.33’lük derecesiyle 2. olurken, Sümeyye Erol 36.55 ile 6, Nuran Satılmış da 39.50’lik derecesiyle 10. sırada yer aldı. Bu sonuçların ardından 5 takımın yer aldığı kadınlarda başantrenörlüğünü İshak Kaya, yardımcılığını Bangin Ayhan’ın yaptığı Büyükşehir Belediyespor, 6 puanla takım halinde zirveye çıktı. Bursa ekibinin ardından Beşiktaş ikinci, Mersin MESKİ de üçüncü sırada yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X