Büyükşehir zirvede

Türkiye Yarı Maratonu Ligi’nde rakiplerini geride bırakan Bursa ekibi, kadınlarda şampiyonluğun sahibi oldu.

Büyükşehir zirvede

Bu yıl iki ayak olarak tertip edilen Türkiye Yarı Maraton Ligi, Samsun 19 Mayıs Yarı Maratonu’yla noktalanırken, Büyükşehir Belediyespor, kadınlarda zafere ulaştı.

İlk etabı İstanbul Yarı Maratonu’nda gerçekleşen Türkiye Yarı Maraton Ligi’nin finali 13 kulübün katılımıyla yapıldı. 19 Mayıs kenti Samsun’daki uluslararası yarı maraton kapsamında düzenlenen ligin finali, yoğun yağmur altında koşuldu.

Kadınlar Ligi’nde tamamı milli atletlerden oluşan güçlü Bursa ekibi, şampiyonluğunu zorlanmadan ilan etti. Samsun’daki yarışta Sebahat Akpınar, Fadime Çelik, Fatma Demir ve Nuran Satılmış ile yarışan Büyükşehir Belediyespor, 7:36:52’lik toplam zamanla ligi zirvede tamamladı. Ligde kadınlarda ikincilik Kasımpaşa’nın, üçüncülük ise Beşiktaş’ın oldu. Bursa ekibi, bu sonuçla 20 bin TL’lik ödülün de sahibi oldu.

KÜRSÜ SAHİBİNİ BULDU

Büyükşehir Belediyespor Atletizmden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Karadeniz, kendilerine destek veren Başkan recep Altepe’ye teşekkür ederken, kendilerine güvenenleri mahçup etmedikleri için mutlu olduklarını söyledi. Erkeklerde ise ilk kademeyi lider geçen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Vedat Günen, Muzaffer Bayram ve Cihat Ulus üçlüsüyle toplamda 3:21:36’lık bir zaman yakaladı. İki etap toplamında 6:36:12 yapan İBB, ikinci sıradaki İstanbul Beştelsiz Spor Kulübü’nün yaklaşık altı buçuk dakika önünde birinciliği aldı. Ligde üçüncü sıra ise Galatasaray’ın oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X