Büyükşehir’de denge sağlandı 

Büyükşehir Belediyesi ile BUSKİ’de görev yapan memur ve sözleşmeli 2 bin 490 personelin maaşlarına tavan ücret üzerinden iyileştirme yapılmasını öngören sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Büyükşehir’de denge sağlandı 

Sözleşme, Büyükşehir Belediyesi’nde bin 851 çalışanı ile BUSKİ’de görevli 639 personeli kapsıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Belediye ve BEM-BİR-SEN Başkanı Levent Uslu arasında imzalanan toplu sözleşmeyle; memur ve sözleşmeli çalışanların maaşları, 1 Nisan’dan itibaren geçerli olmak üzere ‘tavan ücret olan’ brüt bin 200 liradan iyileştirildi. 

“DAHA FAZLA PERFORMANS BEKLİYORUM”…

Aktaş, “Hizmete alınan toplu sözleşme samimiyetimizin göstergesidir. Şehrimizin daha güzel yarınlara gidebilmesi adına arkadaşlarımızdan bugüne kadar olduğundan daha fazla performans bekliyorum. Devleti düşünen yaklaşımları nedeniyle BEM-BİR-SEN Başkanı Levent Uslu’ya da ayrıca teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu. 

“İŞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIZ”…

BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu ise, memur ve sözleşmeli personeli sevindiren Başkan Aktaş’a şükranlarını iletti. Yapılan iyileştirme ile çalışanların geçim şartlarının biraz daha hafiflediğini kaydeden Uslu, “Bundan sonra daha gayretli olacağız ve işimizi en iyi şekilde yapacağız. Bursa’ya hizmet için alın terimizi ortaya koymalıyız” dedi. BEM-BİR-SEN Başkanı Levent Uslu, günün anısına Başkan Aktaş’a üzerinde ‘Allah’ lafzı bulunan bir tablo hediye etti. Sendika yetkilileri, ziyaret sonunda Başkan Aktaş’a ayrıca çiçek takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X