Büyükşehir’de öğrenecekler

6 bin öğrencinin katıldığı Yaz Spor Okulları’nda minikler sporla buluşuyor.

Büyükşehir’de öğrenecekler

Büyükşehir Belediyespor’un sağlıklı ve sporcu nesiller yetiştirilmesi ve çocukların spora yönlendirilmesi amacıyla her yıl organize ettiği ‘Yaz Spor Okulları’ 6 bin öğrencinin katılımıyla başladı. 

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okulları, alanında uzman 100 eğitmen ve antrenör ile 7 yüzme havuzu, 2 spor kompleksi ve 5 spor salonunda, cimnastik, voleybol, masatenisi, yüzme, bisiklet, yelken, satranç, karate, tenis ve yüzme branşlarında hizmet veriyor.

28 AĞUSTOS’TA BİTECEK

Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, “Kentimizde yaşayan çocuklarımızın yaz aylarını sağlıklı ve spor dolu bir ortamda geçirmeleri, zararlı alışkanlıklardan uzak kalmaları çok sevindirici. Yaz okulu kapsamında açılan branşlarda yetenekli öğrencileri kulüp temel eğitim çalışmalarına alarak yarışmacı sporcu olabilmelerini sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu. Büyükşehir Belediyespor Yaz Spor Okulları, 28 Ağustos Cuma günü sona erecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X