Büyükşehir’de tur sevinci

Son şampiyon olarak CEV Challenge Kupası’nda mücadele eden Büyükşehir Belediyespor’da Antrenör Dragan Nesic, Apollon Limassol karşısında tur atladıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Büyükşehir’de tur sevinci

RECAİ UYSAL

Voleybolda geçtiğimiz sezonu CEV Challenge Kupası şampiyonluğuna ulaşan, bu sezon ise kupada oynadığı 2 maçı da kazanarak adını 4. Tur’a yazdıran Büyükşehir Belediyespor, yeni sezona da iyi başlamanın mutluluğunu yaşıyor. Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Apollon Prestige Limassol takımıyla 2 maçı da Bursa’da oynayan ve rakibini 2 maçta da 3-0’la geçen yeşil beyazlılarda Antrenör Dragan Nesiç, “Kolay gözüken bir rakip karşısında iyi oyunla turu geçtik” dedi. Geçtiğimiz sezonu kupayla tamamlayan ekip olarak müsabakalara çıktıklarını ifade eden Sırp Antrenör şunları söyledi:

İYİ BİR EKİP

“Tabii bundan sonra her geçen maç daha da zor olacak. 4. Tur’da Nanstes-Zagreb eşlemsinin tur atlayan ekibiyle oynayacağız. Bizim hedefimiz her zaman en iyisini oynamak” Hafta sonunda ilkyarının son maçında deplasmanda Çanakkale Belediyespor’la karşılaşacaklarını ifade eden Dragan Nesic, “Avrupa’da tur atladığımız için mutluyuz. Ancak, ligde de önemli bir maça çıkacağız. Çanakkale Belediyespor iyi bir ekip, dolu tribünler önünde oynuyorlar. Rakibimize saygı duyuyoruz. Ancak, o maçı da kazanıp ilkyarıyı mutlu bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X