Büyükşehir’den 23. Geleneksel Kent Bayramlaşması’na Davet

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, basın kuruluşları ve STK’ları ziyaret ederek ‘23. Geleneksel Kent Bayramlaşması’na davet etti.

Büyükşehir’den 23. Geleneksel Kent Bayramlaşması’na Davet

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, basın kuruluşları ve STK’ları ziyaret ederek ‘23. Geleneksel Kent Bayramlaşması’na davet etti. Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, yerel basın ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek bu yıl 23.’sü düzenlenecek geleneksel kent bayramlaşması’na davet etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin STK’larla birlikte 11 yıldır organize ettiği ‘Kent Bayramlaşması’, 16 Temmuz Cuma günü Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılacak. Köktürk, geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması’na Kocaeli halkını beklediklerini ifade etti. Başkan Köktürk, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde saat 14.00’te Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek 23. Geleneksel Kent Bayramlaşması’na geniş katılım sağlanması amacıyla basın kuruluşlarını ve STK’ları ziyaret etti. Köktürk, ‘’Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Kent Bayramlaşması’nda halkımız ile beraber bütün kurumlarımızı da aramızda görmek istiyoruz‘’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X