Büyükşehir’den akülü araç tamiri

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Akülü Araç Tamir ve Bakım Atölyesi’nde engelli vatandaşların arızalanan akülü araçlarının bakım ve onarımı ücretsiz olarak yapılıyor. Maddi yetersizliğinden dolayı araç bak

Büyükşehir’den akülü araç tamiri

Bursa’da 3 ay önce hizmete açılan akülü araç tamir ve bakım atölyesinde alım gücü olmayan vatandaşlar için yeni akülü araç temini de yapılıyor. Araç bakım talepleri incelenip komisyon tarafından değerlendirildikten sonra engelli araçlarına, ihtiyaca göre yedek parça, akü, şarj, bakım işlemleri, elektrik işleri ve tekerlek değişimi gibi bütün mekanik alanlarda hizmet ediliyor. Engelli bireylerin araçları, görevli ekip tarafından evlerinden alınarak atölyeye getiriliyor ve bu sürede vatandaşların mağdur olmaması için geçici süreyle araç temin ediliyor. Atölye yetkilileri, 3 ay içinde yaklaşık 40 engelli bireye hizmet etiklerini, 8 engelli vatandaşa da yeni akülü engelli araç teslim ettiklerini söyleyerek engelli vatandaşların araçlarına kavuştuklarında gözlerine yansıyan mutluluğun ise çok anlamlı olduğunu belirttiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X