Büyükşehir’den annelere

Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de bir ilke imza attığı ‘Bebek Bakım ve Emzirme Odası’nın tanıtımını Başkan Recep Altepe ve Bursalı oyuncu Ceyda Düvenci yaptı.

Büyükşehir’den annelere

BÜLENT BEYSİR

ARTIK SIKINTI YAŞAMAYACAKLAR

Projeyi ilk olarak Cumhuriyet Caddesi üzerinde hizmete sunduklarını ifade eden Başkan Recep Altepe, ‘Bebekleriyle çarşıya çıkan anneler, artık sıkıntı yaşamayacaklar, yaklaşık 20 dakika boyunca bu kabinlerde bebeklerini kolayca emzirebilecek ve bakımlarını yapabilecekler’ dedi. Altepe, sağlık ocakları ve belediyelerden alınacak kartla girilebilecek kabinlerin bilgi ekranı ve broşürlerle vatandaşların bilgilenmelerini de sağladığını söyledi.

BEBEĞİ İÇİN ABD’YE GİDİYOR

Daha sonra tanıtıma dahil olan oyuncu Ceyda Düvenci, bu proje için memleketinde olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Bebek Bakım ve Emzime Odası’nı gezen Düvenci, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür edip projenin diğer illerde de yaygınlaşmasını istedi. Bu arada erken doğum nedeniyle gelişim geriliği yaşayan kızı Melisa’nın tedavisi için Amerika’ya gideceğini söyleyen Düvenci, ‘Çocuğum için yapamayacağım fedakarlık yok’ dedi. Düvenci, sevgilisi Bülent Şakrak’la evleneceği haberlerini ise yalanladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X