Büyükşehir’den Bursagücü’ne dev destek!

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Dinçer ve Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Alpaslan, Bursagücü’ne 1. Lig yolunda başarı diledi. Rize’de yapılacak Erkekler Hentbol 2. Lig C Grubu 2. Etap maçlarına hazırlanan Bursa ekibi bu ziyaretle moral buldu…

Büyükşehir’den Bursagücü’ne dev destek!

Bursa’da amatör sporunun lokomotif kulübü olan ve yetiştirdiği sporcularla birçok branşta önemli dereceler alan Büyükşehir Belediyespor, diğer kulüplere desteğini de sürdürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş önderliğinde Bursa’yı sporun lider kenti yapma çalışmalarını tüm kararlılığıyla sürdüren Büyükşehir Belediyespor’un kulüp başkanı Gökhan Dinçer ve yönetim kurulu üyesi Fuat Alpaslan 27-30 Mayıs tarihleri arasında Rize’de gerçekleştirilecek Erkekler Hentbol 2. Lig C Grubu 2. Etap müsabakalarına hazırlanan Bursagücü Spor Kulübü’ne moral ve destek ziyaretinde bulundular.

BİZİ MUTLU EDİYOR
Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdüren Bursa ekibini ziyarette, tamamı altyapısından yetişen sporcularla 1. Lig’e yükselme mücadelesi veren Bursagücü Spor Kulübü’ne destek vermekten mutluluk duyduklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Başkanı Gökhan Dinçer, “Bursa’daki tüm takımlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın öncülüğünde spora desteğimiz artarak devam ediyor. Kulüp olarak sportif faaliyetlerde kararlılıkla yolumuza devam ederken, diğer ekiplerimize de destekliyoruz. Altyapı sporcularıyla bu yolda yürüyen Bursagücü’ne destek vermek de bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Rize’de gerçekleştirilecek maçlarda başarı diliyorum” dedi.

1.LİG’E YÜKSELMEK İSTİYORUZ
Bursagücü Spor Kulübü Başkanı Hayrettin Özbağkıran da Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyespor’a destekleri nedeniyle teşekkür ederken, kulüp başkanı Gökhan Dinçer ve yönetim kurulu üyesi Fuat Alpaslan’ın ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Özbağkıran, antrenörler Osman Güner ve Hüsniye Yıldız yönetiminde Rize’deki organizasyonda, Sinop, Ankara, İstanbul, Adana, Ordu ve Rize takımlarının bulunduğu grupta mücadele edeceklerini ifade ederken, Bursa’ya 1. Lig bileti alarak dönmek istediklerini ifade etti.

Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Dinçer ve Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Alpaslan’ın yanı sıra Kulüp Müdürü Abdurrahim Demir ve Branşlar Sorumlusu Ömer Hançer ile Bursagücü Spor Kulübü Başkanı Hayrettin Özbağkıran da yer aldı. Ziyaret sırasında hentbolculara tatlı ikram edilerek başarı dileğinde bulunuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X