Büyükşehirden çiftçiye destek

‘Bütünşehir Yasası kapsamında’ 17 ilçenin tamamına farklı hizmetler götüren Büyükşehir Belediyesi, kırsal kesimden gelen destek taleplerini karşılamaya devam ediyor. Bugüne kadar arı kovanı, koyun ve yem dağıtımı, sera naylonu, çatı malzemesi, buzağı kulü

Büyükşehirden çiftçiye destek

Büyükşehir Belediyesi’ne ait Arabayatağı Yerleşkesi’nde düzenlenen teslimat töreninde konuşan Başkan Altepe, kırsal kesimi kalkındırarak Bursa merkeze olan göçü durdurmak istediklerini söyledi. 

17 ilçenin tamamında, bölgelerin farklı özelliklerine göre üreticinin yanında olduklarını ifade eden Başkan Altepe, daha fazla üretim ve daha fazla gelişimi hedeflediklerini ifade etti. Konuşmasında ‘Bütünşehir’ uygulamasına değinen ve bugüne kadar yapılamayan yollar, alt yapı ve göletlerin bu yasa kapsamında sıfırdan ele alındığını vurgulayan Başkan Altepe, “Bursa’nın 17 ilçesinde de farklı açılımlara giriyoruz. Hedefimiz hayatınızı kolaylaştırmak ve göçün önüne geçmek. Daha fazla üretim ve daha fazla satışla her geçen gün daha fazla mesafe alacağımıza inanıyorum” dedi. 

Konuşmasının ardından Başkan Altepe, buzağı kulüplerini sahiplerine teslim etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X