Büyükşehir’den çifte final!

Bursa’da gerçekleştirilen Voleybol Erkekler Bölgesel Lig Bursa Grubu’nda İnegöl Voleybol’u da 3-1 mağlup eden Büyükşehir Belediyespor, kadınlardan sonra erkeklerde de Final Grubu biletini kaptı.

Büyükşehir’den çifte final!

Voleybol Erkekler Bölgesel Ligi’nde ilk maçını kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor, ikinci maçında İnegöl Voleybol’u 3-1 mağlup ederek Final Grubu’na yükselmeyi başardı.

Böylece Büyükşehir Belediyespor, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan Bursa Grubu’nda kadınlardan sonra erkeklerde de final sevinci yaşadı.

Gruptaki ilk maçında Sakarya Akyazı Boybeyi Spor’u 3-0 mağlup eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, ikinci sınavında İnegöl Voleybol karşısında ilk seti 25-19 kaybetti.

İkinci sette etkili bir oyun sergileyen Bursa Büyükşehir Belediyespor, rakibine 25-15 üstünlük sağlarken, üçüncü seti 25-15 alarak Final Grubu’nu garantiledi. Büyükşehir Belediyespor Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Y. Emre Gelen ve Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz’ın da takip ettiği müsabakanın dördüncü setini 25-18 alan Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Büyükşehir Belediyespor, böylece 20-23 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Final Grubu’nda mücadele etmeye hak kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X