Büyükşehir’den dev destek

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi, 500 okula spor malzemesi yardımı yaptı.

Büyükşehir’den dev destek

Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Bursa’daki 500 okula spor malzemesi yardımında bulundu. Fethiye Spor Kompleksi’nde düzenlenen törenle spor malzemelerini okul öğretmenlerine teslim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Güçlü Bursa Güçlü Türkiye’ hedefiyle eğitime olan her türlü desteği sürdüreceklerini, gençleri bu zorlu ve hassas yolculukta asla yalnız bırakmayacaklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak bu nedenle eğitime özel önem verdiklerini ve okul yapımından malzeme desteğine, boyadan badanaya, laboratuvardan dersliklere kadar her konuda Milli Eğitim’i desteklemeye devam ettiklerini belirten Başkan Altepe, iyi yetişmiş gençlikle geleceğe yürümek istediklerini ifade etti.

Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Milli Eğitim İl Müdürü Veli Sarıkaya da katılırken, Başkan Altepe, 500 okula spor yardımını içeren hediye çekini öğretmenler adına temsili olarak İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya’ya teslim etti.

Belediye imkanlarıyla satın alınan ve spor branşlarında her türlü ihtiyacı kapsayan malzemeler, Fethiye’de bulunan Büyükşehir Belediyespor yerleşkesinde düzenlenen törenle okul öğretmenlerine teslim edildi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X