Büyükşehir’den eğitime destek

Uludağ Üniversitesi’ye bağlı Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu’na ek bina inşa edilecek olan arsanın alımı için destek Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’den geldi.

Büyükşehir’den eğitime destek

GÜRHAN ADANA

 

Önceki gün Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’le birlikte yüksekokula giden Altepe, Yüksekokul Müdürü Dr. Serhat Ayas’la görüştü. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Arsanın satın alınması konusunda Büyükşehir Belediye Başkanımız’dan destek istedik. Kendisi de gerekli tüm destekleri vermeye hazır olduğunu kaydetti” dedi.

Hissedarlarla Büyükşehir Belediyesi İstimlak Uzlaşma Kurulu’nda bir araya gelineceğini anlatan Çelik, hissedarlarla anlaşma sağlanmasıyla arsanın bedelinin Büyükşehir Belediyesi tarafından ödeneceğini kaydetti. Çelik, “Okulun yanında 3 bin 810 metrekarelik arazinin satın alınmasıyla, bünyesinde 200 kişilik erkek öğrenci yurdu, 200 kişilik kültür salonu, öğretim elemanlarının ofisleri, laboratuarlar ve dersliklerin yer alacağı bir ek binanın inşasına geçilecek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X