Büyükşehir’den eğitime destek

2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala Mudanya’nın en eski okullarından olan Şükrü Çavuş-Sait Eroğlu İlköğretim Okulu’nun ana ve ek binasında Büyükşehir Belediyesi tarafından onarım çalışmaları gerçekleştirilirken, çalışmaların yen

Büyükşehir’den eğitime destek

ÖMER BİLİK

Onarım çalışmalarına başlanan iki binanın 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışmalar hızla devam ediyor. Her iki binadaki onarım çalışmaları çerçevesinde, okul dışı duvar, çatıların yenilenmesi, binaların iç ve dış boyası, eski binanın mantolaması, kapı değişimleri, merdivenleri ile yeni binanın merdiven ve koridorlarında çalışma yürütülüyor.

Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, “Büyükşehir Belediyesi ilçemizdeki okullarımıza tamir tadilat işlerinde her zaman bize destek oluyor. Şükrü Çavuş-Sait Eroğlu İlköğretim Okulu’ndaki tadilat başlarken, okulumuz tamamen yenileniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X