Büyükşehir’den farklı kapanış: 72-57

Yeşil beyazlılar, yine üstün bir oyun sergilediği maçtan farklı galibiyetle ayrıldı ve normal sezonu grup ikincisi olarak tamamlarken play-off maçlarını beklemeye başladı.

Büyükşehir’den farklı kapanış: 72-57

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda zirve mücadelesi yapan Büyükşehir Belediyespor, normal sezonun son maçında deplasmanda Fenerbahçe Koleji’ni 72-57 mağlup ederek normal sezonu grup ikinci olarak bitirdi. Bu sezon sergilediği performansla alkış alan ve grupta ikincilik koltuğunda yer alan Bursa ekibi, Fenerbahçe Koleji Spor Salonu’nda oynanan maçta baştan sona üstün bir oyun sergiledi. Ligin ilkyarısında 80-65 mağlup ettiği rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, ilk çeyreği 23-21 önde tamamladı.

FARKI ARTIRDI

İkinci periyotta farkı açmaya başlayan Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarıya da 41-33 üstün girdi. Rakibi karşısında farkı koruyan Bursa ekibi, maçın son çeyreğine de 60-47 önde girerken, karşılaşmadan da 72-57 galip ayrıldı ve normal sezonu grup ikincisi olarak tamamladı. Bursa ekibinde Fahriye ve Burdgess 17’şer sayıyla oynarken, Ferda ve Büşra 8’er, Şenay ve İlemnur 7’şer, Aycan 6 ve Gülgün 2 sayı kaydetti. Bu arada Büyükşehir Belediyespor’un rakipleri bugün oynanacak maçlardan sonra belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X